Sista inlägget!

Ja, det blir nog det sista inlägget innan jag åker till lägret imorgon, prästen kommer och hämtar mig vid 7...
Så jag måste gå upp vid 05.30. Nu så håller jag på att få ner allt i väskan.
Jag och mamma hade precis en liten hejdå fika, hahaha!! så gulligt :) jag fick en äpple spettekaka av henne, och så åt vi glass och jordgubbar :) mmh




Bloggar när jag kommer hem igen :) ni får ha det så bra medans jag är iväg :)
Puss & kram <3

Jag har problem!!!!

Har hållt på att packa nu i 2 timmar, så jävla jobbigt att veta vad man ska ha med sig och hur mkt kläder man måste ha med sig, men det har gått ganska bra tycker jag fram  tills nu när jag tänkte lägga ner sakerna i väskan.... tror ni det gick?? NEJ! Jag vill bara ha en väsk, men det kommer inte gå, mamma får hjälpa mig ikväll.
Typisk!!

Det är bara kläderna som får plats i väskan det andra ligger i ngn annan väska & på golvet.


Förlåt för dålig uppdatering!!

Sorry, men har inte haft tid att blogga. Det är så mkt att fixa till konfirmationen nu innan jag åker och så har jag vatt och köpt saker till lägret och lite sånt. Igår kväll så började jag lite smått att packa, la fram lite kläder och sånt, Så idag ska jag bara packa och ta det lungt, som jag trodde så har jag blivit förkyld, men det ska nog gå över på ngn dag?! hoppas jag ;) Var duktigt idag, somnade inte om när klockan ringde :) hahha lite stolt, sen lå jag dock kvar i sängen i ett tag och tänkte lite. Nu så ska jag äta och sen börja packa, det kommer nog fler inlägg under dagen :)

Sista sovmorgonen :(

Godmorgon! hade ställt klockan till idag så jag skulle gå upp vid 9, men som vanligt somnade jag om :) haha, nej men tyckte att jag kunde få en sista sovmorgon innan lägret. Nu har jag precis duschat och nu ska jag äta och efter det ska jag cykla in till stan och köpa  shorts en klämma kan man väl kalla det som jag g ska ha i håret på konfan :) vi hörs senare!!

Härlig dag :D

Vilken härlig sommardag det varit idag :) det gör mig så glad!! Har varit ute jättemycket, har cyklat till stan och lite sånt idag :) Sen på kvällen så kom min bror så åt vi sen så cyklade jag till cassandra i hammar :)
När jag kom det så gick vi runt lite i hammar, så träffade vi ngr som casse känner :) jättetrevliga!! hahah <3
Så vi följde med hem till björn och hade det mysigt, hans mamma var fett chill ;) gött
Och nu så sitter jag och dricker hello kitty läsk och skriver kom ihåg lappar till lägret :)
Hahha, hittade läsken idag när jag köpte godis jättegulligt burk och jättegod, smakar som hallon soda :)



Juste, glömde nästan att berätta att jag hittade skor till konfan idag :) gud, vad skönt!! Dom var kanske inte världens snyggaste men det blev ganska fint till klänningen :) man får ju tänka att man ska va lite fin klädd, dem ser ganska konstiga ut på bilden, men det blir nog toppen :)

Äntligen sommar?! :D

På riktigt bra humör idag, det är äntligen sommarvärme ute :D underbart! hoppas det stannar kvar också?!
Nu så har jag precis ätit frukost, så nu ska jag sminka mig och sånt sen så ska jag åka xh köpa skor, har inte hittat ngr än?! :O Hoppas jag hittar idag, sen så ska jag hem till pappa en liten stund och hämta lite saker som jag har kvar hos han som jag måste ha på kan lägret, sen kväll så blir det att slappa och kanske kanske börja paka?!
Annars så är det det som gäller måndag och tisdag.


Midsommadagen :)

Gick och la mig vid halv fyra imorse och gick upp vid halv ett, har varit galet trött och sleten hela dagen!
När jag gick upp och fixade frukost så kommer mamma och säger att hon skulle iväg till sin komips i åhus och fika, och tro mig hennes fika lokar :)  så det va bara att slänga i sig frukosten och snygga till sig lite sen iväg, vi fikade och lite sånt, sen när vi skulle hem så fick hennes dotter en ide att vi skulle köra till otto's och köpa glass, så då gjorde vi det :) riktigt gott, fast det blåste jättekallt på där så vi satt oss i bilen.

Sen så körde jag och mamma hem, och då körde vi till maxi och handlade och som vanligt handlade jag lite till lägret, hahhah :) nej, men seriös man behöver ganska mkt när man ska vara iväg i 9 dagar.
Man behöver ju solkräm, kläder, skor, smink, hårgrejor, toa saker och mycket mer :)



Tror jag kommer bli dunder förkyld, som jag laddar med halstabletter och panodil, känner mig redan ''lite sjuk'' så typiskt :(


Bildbomd från midsommar, grillningen med tjejerna :) <3










Sanningen ska fram!!

När bandet brister, brister allt. Precis vad det gjort!!!
Men det finns hopp, det är en bit kvar.....

Hemma efter fartfulld midsommar fest :)

Helllllo :) kom hem för en halv timme sen tror jag, vilken galen kväll :) började lungt med grillning med tjejerna och så åt vi jordgubbar med glass :) mmm <3 sen så lekte vi ngn lek, man var 2 och 2, jag va med ellen sen så skulle den ena sitta i en skottkära och vägleda den andra som inte så ngt :) skoj!! jag och ellen vann ;) sen så kom killarna det började lungt, men sen så kom det igång, tog dock hand och en kille som inte mådde så bra i ngr timmar, men som kom jag tillbaka :) haha, detta kommer jag minnas ett tag.
Blev ngr mindre roliga skar också men det ska vi inte gå in på....
Bilder kommer imorgon, dock bara från grillningen sen så hade jag inte kameran med mig. För jag orkar inte lägga in dom i datan nu :) imorgon blir det nog att sova länge och chilla :)

ngr bilder på mig och cassandra innan vi stack ;) <3





FEEESST :D

Nu så drar jag och cassandra till håstad :) taggde som fan är vi :) <3 bilder kommer imorgon!!


Glad midsommar :D

Ja, då var det midsommar igen :) taggar inför kvällen då det blir fest hemma hos mathilda :)
Dock så har jag blivit förkyld, så jag får ta det lite lungt. Kom precis upp ifrån ett varmt bad, jättemysigt! tror jag låg i badkaret i 30 minuter :) snart så ka jag bara fixa mig lite smått måste bestämma vad jag ska ha på mig, väljer mellan 2 outfits :) får se vilket det blir, bild kommer :) nu ska jag vila lite cassandra kommer vid 3 och då ska vi fixa oss tsm <3 ha en jättebra dag/kväll :D




Äntligen hittat en bikini :)

Var i stan idag då, åkte in så sent att jag bara han köpa en bikini och kolla lite på skor, men hittade inga.
Men jag pallade inte åka någon annan stans, så jag gör det imorgon ist.
Men jag hittade iaf en bikini :) skit härligt färg och model tycker jag :) dock ser färgen och modellen lite konsitg ut på bilden :(


BLOGGTORKA!!! vet inte vad jag ska skriva om!!


Lyx-frukost & panik!!!

Igår eller ja i morse när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte och kom på att jag har inga skor till konfan, fick lite halvt panik kan jag säga, så idag så hade jag stält klockan på 9 men det hjälpte ju inte för jag stägde av klockan och somnade om och vakande vid 12 ;) just nu sitter jag och äter lyx-frukost :) haha youghurt med jorgubbar och o'boy :)
När jag har ätit upp så ska jag fixa till mig och sen ta bussen in till stan och kolla på skor.


Plockat jordgubbar!

Idag så har jag varit i stan och kollat lite, när klockan blev 3 så gick jag till mammas jobb för jag, mamma, mammas kompis oh hennes barn skulle fika där mamma jobbar sen så skulle vi åka och plocka jordgubbar. Vi plockade kanske 16-17 liter, fast jag och mamma skulla bara ha fem.
Ja, ´vad ska man säga drygt eller drygt?! men jaja :) jag är så smart så när jag ska lägga in bilderna jag tog idag på datan så råkar jag radera dem?? så det blev 2 bilder kvar :) jag är så duktig!!



12.00??

Ja, idag vaknade man av att mathilda ringde mig, hon hade ringt 6 gånger och skickat 39 sms.....
Man bara hallå vad vill du?! hahah, nej jag skoja. Asså jag vet inte vad som hänt innnan så vakande jag jättetidig och nu sås over jah helt länge?!

Nu så ska jag äta och fixa till mig lite, sen så måsste jag in till stan idag igen, nej men jag ska lämna en sak jag köpte förra veckan och så ska jag kolla på en tjocktröja.


Mina rea fynd från stan :)



 
Ögonskuggorna är lila men ser bruna ut :)

Dansat :)

Gud vad roligt det var att dansa igen :) det var ett tag sen!! Vi gjorde typ om vår dans lite, vi ska ju bara dansa åt ett hål innan dansade vi åt två, kommer inte riktigt ihåg vår dans men det är ju det minsta problemet.
Vi började på en ny dans, fast den var ju inte så svår men saken är den att jag bara hinner vara med 2 gånger till.
Men det ska nog gå bra :) just nu så håller jag på att koka nudlar till mig och så fotar jag lite :)







Hemma :)

Kom hem från en dag på stan med mina tjejer för en liten stund sen :) följde inte med till sölve, ska dansa ist.
Vi ska typ ha någon uppvisning på k-dagarna. Och jag hinner bara vara med på en träning innan konfa lägret. Så det får bli ett snabbt inlägg, ska äta och fixa mig nu!
Fråga mig inte hur jag ska hinna måste raka benen också?! bilder på det jag köpte kommer sen!

Mathilda & Josefine <3

Igår kväll så kollade jag och mathilda mest på film och snackade :) somnade kanske vid 3!!
Idag så gick vi upp kl 9 och fixade oss, sen så körde vi till josse :) nu så håller vi på och fixar oss, vi ska snart dra till stan och kolla lite sen ska vi till sölvesborg och träffa folk :) ja, vad ska man mer säga?! om vi får tråkigt i stan så åker vi kanske hem till mig, vi får se :)





Hos mathilda :)

Kom till mathilda vid halv 9 :) när jag kom så provade mathilda att köra sin moppe, sen så skjusade hon mig :) hon var faktiskt riktigt grym :D sen så körde vi till fjälkinge och träffade simon, ida, pontus, elin. Sen så åkte vi hem igen :) nu så dunkar vi musik äter godis och driker power king :) jaha?! nu började mathilda damsuga...
'

Mathilda :D

Ska till mathilda nu :) ska sova där, min buss går om 5 minuter. Skriver mer när jag kommer till henne :)


Sommarlov??

Ska man kalla detta sommarlov?! det är dåligt väder och kalt ute, detta gillar vi inte...
Iaf vaknade vi 10 tiden men gick och la mig igen för jag mådde inte så bra, hade ont i huvudet, ryggen och förkyld.
Sen vakande jag typ 2 timmar senare och mådde lite bättre fast jag låg kvar i sängen typ i 1 timme :)

Nu ska jag äta och ta det lungt, mår fortfarande lite dåligt :(

Mormor :)

Kom hem från mormor för en timme sen, varit där hela dagen lite halv segt, men vad gör man inte för sin mormor :) Vi har haft mini konfirmation, med tårta, kakor och så fick jag min present, men får inte öppna den....
Men jag kan ju gissa vad det är :) När vi va hos mormor så skulle jag gå och köpa en sak till henne och då hittade jag lite saker som jag ska ha på konfirmationen, så vi köpte det :) längtar faktiskt lite till lägret!!





Lördags kväll :)

Mathilda åkte för 20 minuter sen, under dagen har vi kollat film, ätit glass, snackar och ite sånt :)
trevligt trevligt :) ville fälja med henne hem och sova där men jag ska upp tidigt imorgon och åka till moromor, för hon kan inte komma till min konfirmation så vi ska fira det imorgon :) hahaha, gulligt av min lilla mormor <3

Nu så ska jag gå och duscha och sen ska jag kolla film elr ngt och äta godis :) om vi har ngt?! ;)

Imorgon åker lilly till palestina och ska va där i lite mer än en månad!! Fatta vad jag kommer sakna henne ;(
Lilly, åk inte stanna hemma hos mig :) <333







Äter glass med mathilda :D

Vakande vid halv elva av att Mathilda skickade sms och undrade om vi skulle va :)
Så vid tolv tog jag bussen in till stan och träffade Mathilda och så tog vi bussen hem till mig och åt frukost :)
Sen efter det så satt vi vid datan och snackade om midsommar :)
Och nu precis så har vi ätit glass och nu är mathilda helt uttråkad och så hon sitter och skriker och slår mig med kuddar :) hhahha lila Mathilda <3



Stan :)

Efter jag städat och fixat mig så tog jag bussen in till stan :) gick in på h&m och kollade, dem hade sjukt mkt rea :D
Det var typ rea i hela stan!! Sen träffade jag mamma och så gick vi runt lite tsm, vi kollade på saker jag önskar mig i konfa present och lite andra saker till konfan :) snart dags! Vi åker på läger om 2-3 veckor tror jag?!

Sen så åt vi kvällsmat tsm på stan sen åkte vi hem :)

Detta hittade jag :)









Duktig flicka :D

Vaknade vid 8 idag, gick upp vid halv och klädde på mig och sen gick jag en liten runda, duktig jag är :) hahah!!
När jag kom tillbaka hem så åt jag frukost och kollade på ngr gammla serier på datan.
Nu så ska jag städa mitt rum och damsuga :( sen ska jag duscha och åka in en liten runda till stan, tänkte göra det igår men vaknade lite sent.

Hörs senare :D

14:00!?

Omg, tror jag vaknade vid 14:00 och sen låg jag nog kvar i sängen i 40 min!! Helt sjukt..
Snacka om utvilad :) nej men jag var trött efter natten hos challe och så la jag mig typ 3 i natt.

Nu så sitter jag och äter frukost, sen så ska jag nog ut och gå en runda för jag har jätteont i ryggen och det bruka hjälpa, sen ikväll kommer kanske mathilda :)

Kvällens outfit :)

(glömde lägg upp bild på outfiten i förra inlägget)
Haha, bilder är lite kapad men det är bara för jag inte ha något smink på mig nu och ser jättetrött ut...
iaf detta hade jag på mig ikväll :)

  
Svart hav pösigt linne - Gina tricot
Jeans shorts - H&M

Kolla min arm de som typ höll i det tyckte det var jättekul att satta massa stämplar på oss.
Jag tyckte dock inte det var lika kul, har tvättat bort ganska många har på andra armen och ryggen också.

Aqua :)

Kom hem för en halv timme sen, jag och Cassandra stannade lite längre ändem andra :)
När Cassandra kom hit så fixade hon sig och sånt, hahha lilla gumman hade glömmt sitt smink hemma och hennes leggings var det ett stort hål i, men fick låna av mig :) Sen så stack till rese med bussen och när vi skulle gå till aqua så stannde vi på hemma kväll och köpte power king!! I början på aqua var det jättedrygt inget folk dansade eller något sånt, men sen så drog festen i gång lite mer :) fast det var ganska dålig musik.
Ska bara säga en sak till om det, det finns en sak som är specielt bra, och en som är lite mindre bra...  
mer säger jag inte.

Men det blev en lyckad kväll iaf :) nu så ska jag ta ngt att äta.

Väntar på Cassandra :D

Ja då var det sista problemet löst, kläderna är fixade :)  blev ett par höga jeans shorts och ett linne, skulle ta bild på det men kameran har dött :(

Nu så sitter jag och väntar på Cassandra!! Hon har inte kommit än, hoppas att hon snart kommer :)
Försöker komma på vad jag ska ha för jacka, tror jag kör på en kofta, för min jeans jacka är jätteful till dessa shortsen.

Ha en bra kväll :) om det inte blir fler inlägg!! <3


Största problemet kvar!! ;)

Jaha, då var det bara ett problem kvar av min 3 :) Och det är vad jag ska ha på mig, men det ska nog fixa sig det med :) Så skönt att vara av med huvudvärken!!

Fick en liten sommarpresent av mamma när hon kom hem :)
Älskar godis <3 haha

Ändrade planer för kvällen :)

Ska förlja med till Aqua ändå :) Jag och cassandra åker dit tsm och sen så träffar vi Mathilda, Ehlin och vilka fler som nu ska med :) hoppas på en lyckad kväll!

Fast jag har 3 problem:
1. vad ska man ha på sig??
2. har huvudvärk....
3. hur ska jag komma hem??

Hahaha :) just nu så jobbar jag på problemet med huvudvärk, har vilat, har tagit tablett och nu så äter jag nötter och driker is vatten!!



Har faktiskt hjälp ganska mycket :) :) :)

Hemma :)

Kom hem för 1 timme sen kanske, har sovit hos challe inatt :) eller jag har inte sovit så mkt så jag är duktigt trött nu!! Igår va vi då hemma hos challe och grillade och sånt, i början var det helt tråkigt och sånt med det blev mycket roligare på kvällen sen :) Tack till dig som fanns som jag kunde prata med under kvällen <3
(du vet vem du är)

 Vad ska man mer säga???

Ikväll så skulle jag egentligen till Aqua med Mathilda och ngr till men jag skiter i det, är jättetrött och så håller jag nog på att bli förkyld :( Så nu ska jag nog bädda ner mig i soffan och kolla tv sen ska jag fixa mig och åka in stan :) Ska höra med Lilly om vi ska hitta på ngt ikväll :)


mathilda gäst bloggar

hihi, nu gästbloggar jag på rebccas blogg, har inget annat precis att göra. http://mjvj.blogg.se
så seriösa bilder.





ni kan få min outfit också (a)

outfiten för skolavslutningen




sommarlov ;D

Efter skolavslutningen tog jag och mathilda bussen hem till mig. Vi åt frukost ocg sedan dess har vi suttit här framför datan. Snart ska vi göra ngt annat. Ikväll ska vi och ngra til vara hemma hos challe och ha trevligt! :)




skolavslutning (y)

Ja nu är de äntligen sommarlov!! Fan vad gött!
Dagen började med att jag gjorde vi mig och de gick inte så bra. Sen kom jag först också i skolan så jag fick va med dom i 7an. Juste vi började 09.00 idag ist för 08.00. :D
När vi kom in i klassrummet fick vi reda på betygen. Jag blev nöjd med dom! När vi va klara i klassrummet gick vi till kyrkan, allt blev förstört då, de regnade.. Kyrkan varade i ca 15 minuter. Sen slutade vi! :D

serverig

Orkade inte blogg igår för jag kom hem sent.
Igår serverade jag och min klass för 9orna. Jag tyckte de va helt okej. De roligaste med allt va att vi dansade med sjukt bra musik! Vi dansade fast vi inte fick. :)
Efter vi hade blivit klara där stack vi ner till sjön. Där va alla 9or och visa 8or. Jag skulle bada men jag tyckte de va kallt. Mathilda blev i puttad, 2 gånger. Så hon fick bada själv med killarna.
Stack hem sedan.









Måndag!!

Sista dagen i skolan :) helt sjukt!! vi hade fotbolls tunering, gick så där för mitt lag kan jag säga :) haha, fast det var ganska roligt ändå :) Vi slutade typ en timme tiidgare fast jag fick gå lite innan för att hinna med min buss.

När jag kom hem så la jag mig och soffan och sov, mådde inte alls bra, hade skit ont i huvudet och ryggen.
Som tur va är det bättre nu :) har precis duschat och sminkar mig.

Nu ska jag platta håret, äta och lite sånt :) bilder från kvällen kommer nog :)

rubrik?

Jaha, då är klockan snart 00.00 och jag är inte trött!! måste snart lägga mig ska upp tidigt imorgon och gå till mammas jobb och hämta mackor och sånt, för vi ska ha fotboll och handboll/laserdome tunering imorgon.
Man fick välja själv, fattar inte varför jag tog fotboll?? jag suger på det och har skitdålig kondis.
Jaja det blir nog bra ;) sen på kvällen ska klassen servera 9:orna på deras avslutning middag, så kommer nog hem ganska sent!! Sen på tisdag är det avslutning :) har bestämmt mig nu, det blir klänning!

Nej, men nu ska jag försöka sova :) ha det bra!!

Jättefin bild!!




Kofta - H&M
Linne - H&M
Cykelbyxor- Sandelins (vila)
Armband - H&M
Ring - Lindex

Söndag :)

Idag har inte jag gjort så mycket mer än slappat, sen nu på kvällen var jag med Lilly :)
Vi cyklade till kulltorp men där var det bara tråkigt folk så vi cyklade tillbaka till österäng.
Var inte heller något roligt folk så vi stannade vid typ en pool, eller jag vet i fan vad det va :) hahhaha!!
vi tog lite bilder och satt och snackade sen cyklade vi hem till mig igen.
Då åt vi sega ostbågar och satt vid datan :) fett chill <3





Så nära men ändå så långt borta!!

Nu är det 1 dag kvar i skolan sen är det sommarlov, fast det känns som det är flera veckor dit, haha :)
Igår så provade jag kläderna som jag tänkte ha på mig, men jag kan inte bestämma mig om jag ska ha det, Så jag provade en kläning jag hade på mig förra sommaren när vi va på bröllop, och den va faktiskt fin på förutom att den är ganska lång! Den är ganska ful när man bara kollar på den men när man har den på sig ser den bätte ut på, kan verkligen inte betämma mig! känns sommrigare med kläningen, eller??

Här är en bild på den iaf!!

Vad tycker ni?? är den lite barnslig eller är den sommar fin??
Shit, snacka om klädproblem.

Här är en bild när jag hade den förra året.
 
Tror ändå det blir den. roligare än shorts och ett linne.
Vilket roligt inlägg att läsa, tror inte det är så många som läser min blogg (än)
men ni som gör det kommentera vad ni tycker?! =)

Jag just nu!

Just nu sitter jag och kollar på film på datan och äter jordgubbar :) mycket gott!!
Tror jag sitter uppe ett tag till för min bror är på fest och mamma och jag ska köra och hämta han när han ringer.
Det kommer nog dröja ett tag till!!



Vad många korta inlägg det blev idag!?

LILLY <3

Var med Lilly innan idag :) först var vi här och snackade och sånt sen så cyklade vi till kultorp och träffade massa folk :D mkt trevligt!!

Kommer sakna dig fett mkt lilly när du är på semester :D


 
(man ser ju iaf att jag är trött)


Stan :D

Detta köpte jag i stan :D

 (det är body, inte baddräkt)

    


Godmorgon :)

Vaknade för en liten stund sen, håller på att sminka mig nu för jag ska in till stan med mamma och köpa lite saker till avslutningen och konfirmationen :)
Blir säkert lite annat också!!

sen ikväll så sak jag nog träffa Lilly :D


Fredag :D

Då var det fredag då, sista fredagen i skolan :D dagen har varit riktigt slappt, vi har inte haft någon riktigt lektion mer än hemkunskap fast vi kollade bara på olika matlagnings program de andra lektionerna har vi kollat film och lekt!!

Efter skolan så åkte jag in till stan och träffade Lilly :) hahaha, skit roligt hade vi, vi ''skrek'' till alla studenter och sånt :) sen skulle hon hem och då gick jag till josse,  josse och mathilda :)

Nu så ska jag fixa till mig lite, sen så kommer min kusin och hennes familj,  trevligt trevlig :)
Fryser jättemycket tror jag håller på att bli sjuk :(
 
Gammal bid på mig och lilly :)


Klassens dag!!

Snacka om slapp dag i skolan, vi har haft klassens dag så vi har kollat på 2 filmer, dem var faktiskt jättebra :)
och så hade vi typ frågesport om nyheter, jag och två till hade flest poäng och kom till fina eller vad man ska sägal, dock vann jag inte :(

Vi sutade typ 40 minuter tidigare :) varit hemma ett tag men ha inte orkat blogga!
Nu ska jag äta och kolla tv :)




Snart sommarlov :D

3 dagar kvar i skolan :D så jävla gött, lämnat in alla uppgifter och idag gjorde jag sista provet :)
GÖTT!!!


I'm back :D

Hello!! nu har jag skaffat en blogg igen :D Har saknat att blogga!
Designen har Mathilda Johansson fixat till mig, tack vännen :) dock är det inte riktigt som jag vill ha det så får fixa till det någon dag när jag orkar.

Helt slut efter dagen!! började med vanlig skola, sen stack klassen till badhuset, fett drygt!!
Efter badet följde Mathilda och Josefine med mig hem :) mycket trevligt <3
Vi lagade mat, köttbullar och pasta och så  bakade en skit god kladdkaka med daim choklad i :) mmh!!

lite bilder från dagen :D


 
Osminkad!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0